"Росіяни досі мають перевагу в кількості": Бої біля Авдіївки можуть тривати місяцями, - експерт

Бої біля Авдіївки можуть тривати місяцями, – експерт

Росіяни готові вести тривалі бої на Авдіївському напрямку. Ця ділянка фронту навряд чи найближчим часом втратить "звання" гарячої точки, розповів головний редактор Defense Express Олег Катков в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Зараз мова не йде про те, що на Авдіївському напрямку активні бойові дії завершаться дуже швидко. Ми завжди повинні розуміти, що будь-яка російська операція триватиме довго. Варто згадати недавні події в Вугледарі. Окупанти штурмували це місто місяцями. Там вони так само кидали колони бронетехніки, які випалювалися українською армією. І як ми зараз бачимо, Вугледар знаходиться під контролем України", - розповів Олег Катков.

При цьому він вказав, що активні бойові дії на Авдіївському напрямку триватимуть довго "Росіяни досі мають перевагу в кількості бронетехніки, артилерії та не рахуються з втратами. Тому все це вказує на те, що їх наступальна операція на Авдіївському напрямку триватиме тривалий час. Зокрема, не кілька днів і навіть не кілька тижнів", - підсумував експерт.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...