"Росіяни готові до знищення Кримського мосту": Експерт розповів, які альтернативні варіанти може використати ворог

Кримський міст - не єдина переправа, яку можуть використовувати окупанти для перекидання військ і техніки. У них на озброєнні є великі кораблі, а також сухопутний коридор через окуповані території півдня та сходу України. Таку думку висловив головний редактор Defence Express Олег Катков, передають Патріоти України.

За його словами, після знищення великого десантного корабля "Саратов" у росіян залишилося близько десяти таких суден, які можуть взяти функцію поромної переправи. "Знищення Кримського мосту відбудеться рано чи пізно. На мій погляд, росіяни вже були готові до його ліквідації", - переконаний експерт.

За його прогнозом, сухопутний коридор у разі виведення з ладу мосту пролягатиме через окуповані Маріуполь і Мелітополь. "Окупанти захистили Кримський міст настільки, наскільки могли. Тому, якщо пан Данілов говорить про знищення Кримського моста, росіяни стягують туди весь захист, а ми б'ємо по аеродрому - це означає, що все спрацювало", - вважає він.

Джерело: 24 канал

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...