"Росіяни готують Україні смертоносний "подарунок" на День Незалежності", - Злий Одесит

"Російські окупанти готують "подарунок" Україні до Дня Незалежності. Адже для окупантів 24 серпня – це подвійний біль. Перший – це сама незалежність України, а другий – це шість місяців героїчної боротьби українського народу проти ворога, що перевищує кількісно і технічно", - пише військовий оглядач Олександр Коваленко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому цілком очікувано, що окупанти можуть на 24 серпня організувати масштабний обстріл території України ракетним озброєнням. І ті переміщення, які відзначаються територією росії, вказують саме на це.

Три "бази смерті"

Так, на початок серпня на аеродромі 929-го державного льотно-випробувального центру міністерства оборони імені В. П. Чкалова, який росташований на авіабазі Ахтубінськ в південному військовому окрузі, було сконцентровано не менше 30 ракет Х-47 "Кинджал".

На аеродром Бельбек (тимчасово окупована територія Криму) перекинули чотири винищувачі МіГ-31 з аеродрому кущівського краснодарського краю. Нагадаю, що саме МіГ-31 на сьогоднішній день є носіями гіперзвукових Х-47М "Кинджал".

Цього тижня з Улан-Уде зафіксували вихід ешелонів із боєприпасами у складі 28 вагонів, з ракетами для ЗРК С-300 у кількості 32 зенітно-ракетних установок. До кордону з Україною ешелон прибуде до 23 серпня. Все це говорить про те, що до 24 серпня окупанти можуть задіяти комбіновані засоби ураження, щоб, як і властиво терористам, затьмарити День Незалежності України".

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...