Росіяни готуються до другого етапу розділу України, під прицілом - південь, - політолог

"Я і раніше думав, що у Кремлі підсвідомо діють проти України за історичним шаблоном 3-х поділів Речі Посполитої. А тут ще й наочне підтвердження", - пише політолог Володимир Горбач на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Отже, перший "поділ", за їхньою логікою, вже відбувся. Щоправда, якось одностороннє - відкушені Росією Крим і шматки Донецької та Луганської областей. Ніхто, крім росіян, на Україну так по-справжньому і не зазіхнув.
Зараз вони думають над другим етапом. Під їхнім прицілом увесь Південь. Якщо вже наступного опалювального сезону запрацює Північний потік-2, а в українській ГТС впаде тиск, то найбільше постраждають саме південні регіони України - вони знаходяться найдалі від транзитної "магістралі" і підземних газових сховищ.
А третім етапом, на мою думку, вони замислили посварити Центр і Захід України. Але до цього не дійде, якщо вони обламають свої зуби на Півдні. Нам своє робить".

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...