Росіяни готуються до потужного контрнаступу ЗСУ на Луганщині - мінують під’їзні дороги до Сватового та Кремінної

Росіяни готуються до потужного контрнаступу ЗСУ на Луганщину. Окупанти вже мінують під’їзні дороги в бік Сватового та Кремінної. Про це розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гадай в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Росіяни продовжують мінувати все уздовж лінії фронту: мости, дороги, будівлі, зокрема маємо інформацію, що вже мінують під‘їзні дороги в бік Сватового та Кремінної", — розповів Гайдай.

Крім того, чеченці в Рубіжному виселяють місцевих жителів з їхніх помешкань, щоб поселити там своїх "офіцерів". "Наводку на "гарні" будинки дають колаборанти. Але через страх, кадирівці постійно змінюють "житло", — каже Гайдай.

При цьому він зазначає, що Служба безпеки України викрила вже таких 30 колаборантів, які "здають" домівки місцевих росіянам. Тим часом самі окупанти вкрай деморалізовані через успіхи ЗСУ.

"Ті кілометри окопів з бетонними кубами, які поробили рашисти не допоможуть їм при наступі ЗСУ, для наших це не перепона…бо ми йдемо за своїм", — наголосив Гайдай.

Очільник Луганської ОВА також прокоментував рішення української розвідки щедро нагородити того, кому вдасться взяти в полон терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

"Щодо гіркіна: п*а*д*л*о має відповісти за все, що накоїв. Подивимося, хто перший кинеться його здати, всі росіяни, як виявилося, хочуть ладу, ми цю можливість надамо, головне - схопити живим", — написав Гайдай у своєму Телеграмі.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...