Росіяни грабували, а він продавав товар: СБУ затримала колаборанта під Миколаєвом (фото)

Служба безпеки викрила на Миколаївщині колаборанта, який під час окупації Снігурівки допомагав окупантам "заробляти", продававши награбоване окупантами майно українців. Про це повідомили у пресслужбі СБУ, передають Патріоти України.

"На своїй торговій точці він реалізовував продукцію, викрадену окупантами з міських магазинів. Серед них – автозапчастини та засоби для обслуговування автомобілів. Більшу частину одержаних прибутків передавав загарбникам. За це колаборант безперешкодно пересувався містом", - йдеться у повідомленні.

Після звільнення Снігурівки зловмисник намагався сховатися, але працівники СБУ завадили йому уникнути відповідальності і затримали.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили велику кількість викрадених товарів.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...