Росіяни і далі підтримують війну проти України: Жданов оцінив, чи готові в РФ прийняти 5 млн домовин

Військовий експерт Олег Жданов повідомив, що серед росіян надалі зберігається дуже високий рівень підтримки війни проти України, незважаючи навіть на великі втрати на фронті, передають Патріоти України.

Він зауважив, що якби настрої в російському суспільстві змінювалися, то у військкоматах РФ були б проблеми з набором мобілізованих на війну проти України.

"Поки працює пропаганда і поки Путін при владі, нічого не змінюється. Навпаки залишається дуже високий рівень підтримки цієї війни. І наш головний розвідник абсолютно правий в тому, що вони налаштовані воювати. Якби настрої в суспільстві змінювалися, то у військкоматах були б проблеми з набором мобілізованих і в нас сьогодні на фронті наступ російських окупаційних військ не починався б. Хто ж тоді воює, якщо всі проти війни?"– описав ситуацію військовий експерт.

"Подивіться на лінію фронту. Армія – це дзеркало держави. Якщо вони всі рвуться в бій "покришити укропів", як вони це називають, то… Навіть хвиля підпалів військкоматів там вже припинилась. Була якась хвиля і на цьому все зупинилося. Вони згодні йти на забій за батьківщину, щоби "піндоси" не прийшли і не відібрали туалет на вулиці", – додав Жданов.

Він також наголосив, що для російського суспільства немає того порогу загиблих на фронті, після переходу якого громадяни почали б протестувати: "Вони готові прийняти і мільйон домовин, і п’ять мільйонів. Вони плачуть над своїми родичами та звинувачують у цьому всьому нас та американців. І кажуть, що нас треба тут всіх повбивати, тому що от їм так погано живеться".

Саме тому Жданов сказав, що підтримує ідею створення на кордоні з РФ шестиметрової стіни та вириття рову з крокодилами, встановлення колючого дроту – і все це на довгі роки.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...