Росіяни казяться від люті: В окупованій Михайлівці на Запоріжжі підірвали склад боєприпасів, детонував кілька годин

Збройні сили України завдали чергового удару армії країни-агресора Росії. Вони підірвали склад зі зброєю в окупованій Михайлівці на Запоріжжі, тим самим залишивши загарбників без забезпечення. Окупанти розлютилися і влаштували місцевим жителям терор. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

За його словами, російські військові злочинці у відповідь на свої невдачі зганяють свою злість на мирних жителях. "Сьогодні вранці було підірвано ворожий склад боєприпасів у селищі Михайлівка Запорізької області. Вороже озброєння детонувало протягом кількох годин. Як результат, озвірілі окупанти влаштували облави: обшукували кожен будинок, забирали в полон "підозрілих" мешканців", – розповів Федоров.

Він додав, що маразм російських окупантів дійшов до того, що підозрілою вважається не лише українська символіка та синьо-жовті кольори. За словами Федорова, військові РФ садять "на підвал" за зелений колір одягу. Все лише тому, що його асоціюють із військовою атрибутикою.

"Отже жителям доводиться бути обережними. А окупантам лише спостерігати, як один за одним знищуються їхні військові формування", – додав Федоров.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...