"Росіяни мали відчути війну на собі": У ЗСУ визнали, що завдали ракетних ударів по базах РФ у Криму

Успішних ударів по авіабазах в окупованому Криму, зокрема по аеродрому "Саки", було завдано Збройними силами України. Їхньою основною метою було наблизити росіянам відчуття війни і її ціну. Про це заявили головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та перший заступник голови оборонного комітету Ради Михайло Забродський у спільній статті на "Укрінформ", передають Патріоти України.

Вони впевнені, що фізичне перенесення бойових дій на тимчасово окуповану територію півострова сприяло тому, що росіяни змогли гостро відчути війну, незважаючи на те, що бойові дії далеко. "Переконливим прикладом правильності такого підходу в поточному році є успішні зусилля ЗС України з фізичного перенесення бойових дій на тимчасово окуповану територію АР Крим. Йдеться про серію успішних ракетних ударів по кримських авіабазах противника, насамперед – по аеродрому Саки", – йдеться у статті.

Автори натякнули, що на цьому не мають наміру зупинятися і продовжать досягати поставленої мети, зокрема і наступного року. "Завдання ЗС України на 2023 рік – зробити для росіян і на інших окупованих територіях ці відчуття гострішими, природнішими і цілком відчутними, попри значну відстань до цілей", – зазначили у статті.

Джерело: Укрінформ

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...