Росіяни масово перекидають техніку та військові об'єкти до Кримського мосту: В "Атеш" пояснили, що відбувається

Агенти партизанського руху "Атеш" виявили, що росіяни масово перекидають системи ППО, авіацію, радіолокаційні станції та військові об’єкти до Кримського мосту. Про це інформує рух "Атеш", передають Патріоти України.

Також партизани наголошують, що на півострові критично бракує палива. "На сьогоднішній день можемо констатувати, що росіяни активно перебазовують вцілілі установки ППО, авіацію, РЛС і всі військові об'єкти із західної частини Криму. Нафтосховища вже порожніють, а дістати паливо навіть місцевому населенню фактично неможливо", - йдеться у повідомленні.

Також за їхніми словами, склади БК переміщують на схід і розміщують також поряд із Кримським мостом. "Вже сьогодні росіянам критично бракує систем ППО. Тому вони здатні прикривати лише один район півострова. Починається найзахопливіша фаза, після якої піде черговий "жест доброї волі", - кажуть в "Атеш".

Загрози оточення Часового Яру немає. Ситуація контрольована СОУ - пресслужба 26-ї бригади ЗСУ

п’ятниця, 26 липень 2024, 0:10

Російські війська в напрямку Часового Яру намагаються просунутися з флангів і уникають прямих штурмів міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашников, інформують Патріот...

ВАКС націоналізував мільярдні активи російського олігарха який активно підтримує розв'язану Путіним війну проти України

четвер, 25 липень 2024, 23:24

Служба безпеки України сприяла націоналізації активів російського олігарха Віктора Кононова на суму понад 2 млрд грн. Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін’юсту щодо передачі в дохід держави ПрАТ Вінницяпобутхім, що належало Кононову. Про це ...