Росіяни намагаються прорватися до Слов'янська і Краматорська, аби взяти ЗСУ в кільце, - розвідка Британії

Британська розвідка інформує про те, що окупанти держави-терористки кидають усі свої сили, щоб прорватися до Слов'янська та Краматорська у Донецькій області. Саме біля цих населених пунктів вони хочуть взяти у кільце військових ЗСУ. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Дані розвідки свідчать про те, що російські військові докладають чималих зусиль у районах Ізюма та Сєвєродонецька, аби взяти у кільце українських бійців.

"Першочерговим завданням на цьому напрямі є оточення українських сил у районі проведення Операції об'єднаних сил, відключення їх від підтримки чи підкріплення з боку частин на заході країни", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що військовим ЗСУ вдалося запобігти спробі форсувати річку Сіверський Донець на Донбасі. Окупанти зазнали чималих втрат техніки. Щодо розгорнутої понтонної переправи, то у розвідці цей маневр називають доволі ризикованим. Водночас наголошують: наразі лише це може дозволити російським військовим досягнути поставлених перед собою цілей.

"Форсування річки в умовах бойових дій є дуже ризиковим маневром, що свідчить про тиск на російських командирів, щоб вони досягли прогресу на Сході України", - йдеться у повідомленні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...