"Росіяни намагаються вчепитися за залізницю": У ЗСУ розповіли про ситуацію в районі Бахмута

На південному фланзі Бахмута точаться запеклі бої. Росіяни намагаються втримати зручні для них позиції. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України.

Ворогу потрібна залізниця

Як відзначив Євлаш, для того, щоб завдати якнайбільших уражень противнику, Сили оборони використовують спеціальну тактику. Бої на південному фланзі Бахмута не зупиняються ні на секунду. Сили оборони намагаються закріпитися на досягнутих рубежах в районі залізниці Бахмут – Горлівка.

"Зрозуміло, що ця залізниця вже не підлягає експлуатації. Вона понівечена інтенсивними боями та артилерійськими снарядами. Противник намагається вчепитися за неї, адже йому зручно обороняти цей рукотворний рубіж", – пояснив Євлаш.

Однак Сили оборони працюють над тим, щоб виявляти ворожі пункти спостереження та управління неподалік і завдавати прицільних уражень. Примітно, що на Бахмутському напрямку Росія задіює як десантників, так і загальновійськові частини.

"Росіяни кидають у бій свої резерви, але ті зазнають суттєвих втрат. Через це в лавах окупантів низький морально-психологічний стан і навіть трапляються бунти", – підсумував начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...