Росіяни не приховують намірів окупувати місто Запоріжжя, - боєць "Легіону Свободи"

Боєць "Легіону Свободи" Нацгвардії України Костянтин Денисов зауважив, що російська армія перекидає військову техніку через Мелітополь та морський порт у Бердянську. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"РФ не приховує своїх намірів наступати на місто Запоріжжя та окупувати його, щоб далі просуватися по території України. Українські партизани й ЗСУ точково підривають склади з озброєнням ворога та б’ють по комунікаціях противника", - зазначив Денисов.

За його словами, ЗСУ намагаються зупинити нарощування наступального потенціалу російських окупаційних військ. "Українські захисники чинять спротив та на певних ділянках фронту змогли посунути окупантів та звільнити деякі території. Запорізька земля горить в окупантів під ногами", - наголосив Денисов.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...