Росіяни не зважають великі на втрати на фронті, бо восени буде нова мобілізація, - ЦНС

Російські загарбники використовують для масованих штурмів українських позицій мобілізованих та увʼязнених і лише якщо їм вдається досягти якогось результату, тоді в бій відправляють кадрових військових.хідних чиновників на контрнаступ України. Про це інформує Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Повідомляється, що такі методи використовуються практично уздовж всієї лінії фронту. Військове керівництво ЗС НФ використовує практику застосування мобілізованих і в’язнів для масованих штурмів українських позицій. Лише після того, як командування бачить успіх таких штурмів – застосовуються кадрові військові", - йдеться у повідомленні.

За інформацією підпілля, особовий склад окупантів не підготовлений у неукомплектований, але його всеодно кидають штурмувати українські позиції. Російське військове керівництво не зважає на великі втрати, адже восени запланована нова хвиля мобілізацію для поповнення втрат.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...