Росіяни ніяк не можуть загасити пожежу на нафтопереробному комбінаті у Ростовській області. Десятки МНСників вибули з ладу, вогневий вал поширився на нові резервуари (відео)

Як повідомляли Патріоти України у ніч проти 18 серпня українські Сили оборони завдали ударів по російському комбінату "Кавказ" в райцентрі Пролетарск Ростовській області. Тут зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачали для потреб окупаційної армії.

З тих пір у росіян справи розгорталися дуже динамічно. Один за одним відправляли на боротьбу з вогнем три пожежні потяги. Однак всупереч всім зусиллям пожежу не змогли локалізувати, вогняне море поширювалось на нові та нові ємності з нафтопродуктами.

"Число пострадавших при тушении пожара на нефтебазе в Пролетарске спасателей выросло до 41. 18 из них госпитализированы, 5 находятся в реанимации. Тушение приходится постоянно приостанавливать из-за взрывов ёмкостей с керосином", - пише телеграм-канал ВЧК-ОГПУ.

Путін дуже боїться: Маломуж розповів про "привида Пригожина" і наслідки фобій диктатора

понеділок, 19 серпень 2024, 19:47

На думку ексголови Служби зовнішньої розвідки України генерала Миколи Маломужа, Путін дуже боїться зради власної армії, тому розраховує тільки на вузьке коло довірених осіб та спецслужби. Про це пише "Еспресо", передають Патріоти України. За словами ге...

"Курська операція ЗСУ може стати варіантом завершення війни, диктатури Путіна і кінця рашизму", - експерт

понеділок, 19 серпень 2024, 19:22

"Жодна нормальна людина нині добра Володимиру Путіну не побажає. Не по-християнськи? Якщо дотримуватися букви, тоді це не по-християнськи. Якщо дотримуватися гуманістичної основи християнства, тоді його давно вже треба було б відправити в пекло. І не н...