Росіяни обстріляють у найнесподіваніший момент: Експерт попередив про сакральні дати для Кремля

Росіяни наразі намагаються визначити ті критичні точки, удари по яких для України будуть найпроблемнішими. Також є підозра, що ворог може завдати удару 24 грудня - в день, що є сакральним для Москви. Про це розповів генерал-майор запаса СБУ Віктор Ягун в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України.

"Українцям треба розуміти, що удар від росіян все одно буде, можливо в найнесподіваніший момент, тому не треба ігнорувати заклики ховатися під час повітряних тривог", - сказав Ягун.

За його словами, ворог визначає ті критичні точки, удари по яких для українців були найболючіші та спробувати їх ліквідувати.

"Але я сподіваюсь, що ми так само не сиділи склавши руки, і навіть відновлення нашої інфраструктури не означає, що вона була відновлена саме в тому порядку, в якому вона була розташована раніше", - зазначив Віктор Ягун.

Він також додав, що могли змінитися місця тих чи інших об’єктів інфраструктури та зробити так, щоб інформація, якою володіє ворог, не відповідала дійсності.

Ба більше, Ягун нагадав про найближчу сакральну дату для Москви. А це 24 грудня - день створення СРСР. Відтоді минуло 100 років. "Або ж на Новий рік. Тобто вони цинічно підбирають такі дати, які символічні", - розповів генерал-майор запаса СБУ.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...