Росіяни панічно бояться мобілізації: Жданов розніс останні погрози Путіна

Росіяни панічно бояться загальної мобілізації у зв'язку із розв'язаною війною в Україні. Про це розповів відомий військовий експерт Олег Жданов, коментуючи останні погрози президента Росії Володимира Путіна про війну "до останнього українця", передають Патріоти України.

Нагадаємо, 7 липня президент РФ під час зустрічі з міністрами заявив, що Росія "серйозно ще нічого не починала". "Фразу "ми ще не починали воювати" суспільство РФ прийняло як заклики до загальної мобілізації. І там у соціальних мережах, в пабліках почала творитися справжня паніка. Це до того, чому в Росії не оголошують загальну мобілізацію. Путін дуже хоче оголосити. Але в Росії цього категорично бояться і вважають, що це може призвести до катастрофи". - зазначив Жданов.

"Хоча я навіть не уявляю сьогодні, чим вони можуть почати воювати по-дорослому, - додав він, нагадавши про погіршення якості військової техніки та озброєння, яке РФ планує зняти зі зберігання або зібрати на території військових частин для так званих "третіх батальйонів".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...