"Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська": Начальник патрульної поліції міста розповів про ситуацію (відео)

У спробах зайти в місто російські окупанти продовжують знищувати Вовчанськ – зберігається напружена ситуація, противник займає позиції на вулицях. Правоохоронці перебувають у Вовчанську та допомагають евакуйовувати населення. Про це повідомив начальник патрульної поліції Вовчанська Олексій Харківський на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Сьогодні вранці, 15 травня, він зауважив, що поліція перебуває в місті Вовчанськ – там тривають активні бої. Ворог займає позиції на вулицях міста: "Поліція перебуває в Вовчанську, тривають активні бої. Ситуація у місті вкрай складна, ворог займає позиції на вулицях Вовчанська".

Крім того, Олексій Харківський наголосив на важливості евакуації місцевого населення, попросивши мешканців потурбуватись про свою безпеку: "...відбувається евакуація населення… евакуюйтеся, ми всім допомагаємо, працюємо на місці".

На відео, яке він опублікував у Facebook, можна почути кулеметні черги, що свідчать про активні бої неподалік того місця, де перебував начальник патрульної поліції Вовчанська.


"Офіційні речники декларують...": Ворог все кинув на захоплення Покровська, треба протриматися до кінця вересня, - Селезньов

субота, 31 серпень 2024, 23:55

Військовий експерт Владислав Селезньов розповів, що ворог зараз кинув усі наявні у нього ресурси для окупації Покровська — найзахіднішого міста на території Донецької області, передають Патріоти України. «Наскільки це реально зробити? 7 серпня цього ро...

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...