Росіяни покращили умови для полонених у Оленівці перед візитом місії ООН, - ГУР Міноборони

У колонії в тимчасово окупованій Оленівці, де росіяни вчинили масове вбивство українських полонених, війська РФ покращили побутові умови. Вочевидь, таким чином окупанти готуються до прибуття місії ООН. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов, передають Патріоти України.

За даними військової розвідки, окупанти почали покращувати побутові умови в Оленівці. «Вперше за дуже довгий період навіть перукаря запросили. Раціон харчування покращується. З огляду на те, що росіяни вміють робити показуху, це може свідчити про те, що вони готуються до візиту місії», - сказав він.

Юсов зазначив, що візит місії ООН може відбутися і сподівається, що її робота на окупованій території буде об'єктивною. 8 вересня заступник генерального секретаря ООН з політичних питань Розмарі Ді Карло заявила, що "найближчими днями" місія організації відвідає місце російського теракту в Оленівці.

Джерело: UA:Суспільне

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...