Росіяни поспішають... не воювати: Військкомат в Омську закидали коктейлями Молотова

Невідомі закидали коктейлями Молотова військкомат в російському Омську. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За словами джерел, в будівлю військкомату Центрального округу на вулиці Пушкіна в Омську кинули як мінімум два коктейлі Молотова. За словами свідків, біля будівлі відчувається сильний запах газу, а на місці працюють криміналісти.

ЗМІ повідомляють, що в регіональному управлінні МВС на запит журналістів повідомили, що "не коментують" інцидент. У прес-службі управління Слідчого комітету по Омській області не відповіли на дзвінки.

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли у військкомати в різних містах країни кидають коктейлі Молотова. У Череповці двоє 16-річних підлітків намагалися кинути коктейлі Молотова у вікна військкомату. Їх затримали і порушили проти них кримінальну справу про умисне знищення або пошкодження майна (стаття 167 КК). Також про підпал військкоматів повідомляли у Нижньовартовську, Москві, Підмосков'ї, Воронежі, Мордовії, Свердловській та Іванівській областях.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...