Росіяни посилять наступ на Авдіївку, коли промерзне земля на фронті, - Кірбі

Російські окупанти можуть посилити наступ у районі Авдіївки Донецької області наприкінці січня і в лютому, коли промерзне земля на фронті. Про це повідомив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі під час брифінгу, передають Патріоти України.

За його даними, росіяни планують наступати на сході України, зокрема в районі Авдіївки. «У нас є всі підстави вважати, що коли земля промерзне, наприкінці січня і в лютому, російським військам буде легше просуватися», — сказав координатор.

Кірбі додав, що країна-агресор Росія безпілотниками та ракетами атакує критичну інфраструктуру в Україні. Таким чином окупанти намагаються перетворити холод на зброю проти мирного населення.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...