Росіяни посилили атаки на Курахівському напрямку, прагнучи оточити сили оборони, - експерт

Росіяни посилили атаки на Курахівському напрямку, прагнучи оточити сили оборони в Кураховому. Про це повідомив співголова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов в етері Еспресо, передають Патріоти України.

Снєгирьов пояснив, що росіяни зосереджують свої зусилля на Курахівському напрямку, прагнучи флангового оточення підрозділів Сил оборони та контролю над логістикою української армії. Він зазначив, що основною метою є розширення лінії бойового зіткнення, активізуючи дії не тільки в західних районах Донецької області, але й у Запорізькій області. Окупанти намагаються створити умови для оперативного оточення Сил оборони в районі Курахового, яке є важливим логістичним і промисловим центром для ЗСУ.

Експерт зазначив, що російська армія має наміри просуватися вглиб Донецької та Запорізької областей. Він підкреслив, що захоплення Курахового є ключовим для їх подальшого просування на території України, як у Донецькій, так і в Запорізькій областях.

Росіяни посилили атаки на Курахівському напрямку, прагнучи оточити сили оборони, - експерт

вівторок, 15 жовтень 2024, 0:01

Росіяни посилили атаки на Курахівському напрямку, прагнучи оточити сили оборони в Кураховому. Про це повідомив співголова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов в етері Еспресо, передають Патріоти України. Снєгирьов пояснив, що росіяни зосереджують свої зу...

Постаралась Росія? За військовою базою США стежать таємничі дрони, - WSJ

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:49

Американські військові повідомили про «таємниче порушення обмеженого повітряного простору» над територією, де розташовані важливі об'єкти національної безпеки США. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За словами високопотсав...