Росіяни прокладають шлях тілами своїх солдатів: Мер Сєвєродонецька розповів про бої в місті

Агресори з російської армії вкотре намагаються штурмувати лобовими атаками Сєвєродонецьк - одночасно і з декількох векторів, але українські війська продовжують міцно утримувати лінію оборони в промисловій зоні. Про це в прямому ефірі єдиного телевізійного марафону у середу, 15 червня, заявив градоначальник Олександр Стрюк, передають Патріоти України.

"Є спроби штурму міста відразу за кількома напрямками. Тобто - адже Мости підірвані-ворог вважає, що він таким чином всерйоз психологічно тисне на наших воїнів. Далі - дуже ускладнилося постачання, але в той же час шляхи в Сєвєродонецьк ще залишилися. Ми все ще продовжуємо захищати місто і тримати лінію оборони", – запевнив чиновник.

Стрюк стверджує, - чиновник і військові застосовують всі зусилля для того, щоб скоріше налагодити постачання, а також скоріше відшукати хоч скільки-небудь робочі рішення для такого.

"Під нашим контролем промислова зона. Тобто площа, через яке йде чітке сполучення з Лисичанськом. Далі - битви йдуть за центр міста. А слідом за ними ‒ робляться спроби відтісняти ворога якнайдалі в центр Северонецька. Це більш-менш постійна ситуація - десь з частковими успіхами, десь, може, з тактичними відступами", - підсумував він.

Як зазначив наприкінці своєї промови Стрюк, війська окупантів за своєю недоброю традицією ведуть прокладку шляху собі мертвими тілами своїх же солдатів.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...