Росіяни просуваються не так, як хотіли б, зазнають великих врат: Данілов розповів про бої за Бахмут

Секретар РНБО Олексій Данілов наголошує, що окупанти бажають відзвітувати про захоплення Бахмута Донецької області, а тому кидають усі сили на штурм міста. Втім, темпи просування росіян не відповідають їхнім планам, передають Патріоти України.

За його словами, ворожі сили вже тривали час "не можуть нічого зробити" біля Бахмута. "Кого тільки не було біля Бахмуту - і терористична організація "Вагнер" Пригожина, і збройні сили, російська десантура. Умовно кажучи, повний букет того мотлоху, який насунувся на територію України", - наголосив секретар РНБО.

Під час боїв росіяни втрачають у сім разів більше солдатів, ніж українська сторона, - каже Данілов. "На засіданні ставки дивилися на втрати Російської Федерації і безпосередньо того, що стосується Бахмута. Так, там складно і важко. Але майте на увазі, що наші хлопці і дівчата кожен день сотнями їх відправляють туди, куди вони повинні відправлятися, з урахуванням того, що вони сюди увірвалися нас вбивати. Зараз ми їх вбиваємо. І ось цей скажімо так перерахунок – один до семи на нашу користь", - наголосив він.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...