"Росіяни самі собі вистрілили у скроню": Експерт пояснив, які наслідки матиме підрив Каховської ГЕС

Підрив Каховської ГЕС можна назвати актом тероризму, ще одним проявом геноциду, спровокованою екологічною катастрофою, але головне те, що це демонстрація рівня страху в окупантів. Вони настільки налякані та бояться форсування Дніпра СОУ, що пішли на підрив греблі, передають Патріоти України.

Таку думку у власному блозі висловив український військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив", Олександр Коваленко. Що найцікавіше, від збільшення рівня води постраждає насамперед лівобережна Херсонщина та ті лінії оборони, які російські окупаційна війська (РОВ) усі ці місяці гарячково рили. Якогось критичного значення на можливості сил оборони України (СОУ) цей терористичний акт не матиме.

Менше з тим, буде завдано непоправної шкоди природі, будуть затоплені прибережні села, постраждають люди, яких російські терористи знову позбавляють даху над головою. Тільки повне звільнення українських територій та вигнання окупантів зупинить цей нескінченний терор.

Дамби – це об'єкти, які захищені законами воєнного часу та Женевською конвенцією. Їх руйнація розглядатиметься як застосування зброї масового ураження та невибірковий військовий злочин.

У нападі паніки, боячись наступу СОУ, росіяни самі собі вистрілили у скроню. Их разрушение рассматриваться как применение оружия массового поражения и неизбирательное военное преступление.

"Треба приймати важкі рішення": Командувач Збройних сил Естонії запропонував готуватися до можливої блокади Балтійського моря

неділя, 5 травень 2024, 21:00

Естонський генерал Мартін Херем заявив, що разом з Польщею, Швецією та Фінляндією – країнами, які вступили до НАТО, Естонія повинна мати можливість вирішити одну з ключових проблем – можливу блокаду у Балтійському морі. Про це йдеться у річному огляді ...

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...