Росіяни скинули 500-кілограмову авіабомбу на школу в Зміївці на Херсонщині, є жертви

Російські окупанти продовжують завдавати терористичні удари по території України. Зокрема, загарбники скинули 500-кілограмову авіабомбу на школу у Зміївці на Херсонщині. Російські загарбники випустили керовану авіабомбу з винищувача Су-35. Її вага 500 кілограмів, повідомляють Патріоти України.

Ця школа у Зміївці не функціонує через постійний терор російських загарбників. Тому у момент удару дітей та вчителів, на щастя, у приміщенні не було. "Але на жаль, загинув заступник директора з господарської роботи, охоронець отримав важкі поранення. Будівлю навчального закладу зруйновано", – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення Херсонської області. Людей просять не ігнорувати повітряну тривогу. Коли повідомляють про загрозу, потрібно негайно йти в укриття цивільного захисту. Не можна нехтувати цим правилом, адже воно рятує життя.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...