Росіяни скинули з дрона вибухівку на автобус із 20-ю пасажирами у Херсоні (фото)

У середу, 2 жовтня, у Херсоні армія країни-агресора РФ завдала удару дронами по громадському транспорту. Про це повідомляє керівник Херсонської МВА Роман Мрочко, передають Патріоти України.

За інформацією чиновника, росіяни скинули з безпілотника вибухівку на автобус маршрута № 17, який обслуговується КП Херсонкомунтранссервіс. Як повідомив Мрочко, на момент обстрілу в салоні перебували 20 пасажирів, які їхали в селище Антонівка.

Пізніше керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що внаслідок дронової атаки росіян на автобус важкі поранення отримала 69-річна жінка. Вона померла в кареті швидкої допомоги.

Напрямок дуже модний: Мустафа Найєм знайшов нову роботу

середа, 2 жовтень 2024, 14:29

Ексголова Державного агентства відновлення Мустафа Найєм став старшим радником з питань боротьби з корупцією та відновлення інфраструктури у Promoting Integrity in the Public Sector Activity. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають...

Несолодка парочка: У Дніпрі затримали подружжя, яке підозрюють у шпигунстві за позиціями української ППО й підпалі об'єктів залізниці (фото)

середа, 2 жовтень 2024, 14:16

Контррозвідка Служби безпеки затримала в Дніпрі 40-річного місцевого жителя та його дружину, які, за інформацією слідства, передавали окупантам локації української ППО та вчиняли підпали на "Укрзалізниці". Про це 2 жовтня повідомила пресслужба СБУ, пер...