"Росіяни сприймають тільки мову сили": Генерал розповів, як Україна повинна відповісти РФ на ракетні удари

Ракетні удари Російської Федерації по українських містах - це спроби примусити керівництво нашої країни до переговорного процесу, каже генерал, передають Патріоти України.

Ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко прокоментував інформацію, що ракетні удари по Києву - спроба РФ зірвати поставки західного озброєння. Як розповів Романенко виданню Оbozrevatel, удари по українській столиці завдавалися не тільки з метою запобігти постачанню допомог.

"Об'єкти, які були обрані, вказують не тільки на ці обставини - щоб порушити логістичні шляхи, якими приходить техніка", - зазначив генерал.

Крім того, переконаний він, ракетні удари Російської Федерації по українських містах - це спроби примусити керівництво нашої країни до переговорного процесу.

"Як цьому протистояти? Росіяни сприймали, сприймають та будуть сприймати тільки мову сили. І тому необхідно прояв сили з нашого боку у вигляді обстрілів кораблів, підводних човнів, з яких здійснюють пуски ракет і так далі. Треба організовувати протиповітряну й протиракетну оборону", - заявив Романенко.

Також він звернув увагу, що Україні необхідна зброя дальньої дії, не менше 300 км."З цим, до речі, згоден і колишній посол США в Україні Тейлор. Він сказав про те, що джерела загроз треба знищувати незалежно від того, розташовані вони на території України чи Росії", - підсумував генерал-лейтенант.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...