"Росіяни стали краще боротися": Президент Сербії відзначився скандальною заявою про війну в Україні

Президент Сербії Олександр Вучич прокоментував війну між Україною і Росією і заявив, що "конфлікт закінчиться не скоро", повідомляють Патріоти України.

"Я не розумію, що говорять експерти, всі використовують все, що можуть: Путін використовує те, що у нього є, інші використовують те, що у них є. Я не виправдовую і не критикую. Коли вони подумали, що Україна перемагає, росіяни стали краще боротися. Це буде набагато довше, і я очікую, що наступна зима буде складнішою, ніж ця. Війна триватиме довгий час", - сказав президент Сербії в інтерв'ю телеканалу Pink.

Також Вучич заявив, що він "не росіянин, не українець і не американець, який у все це вплутується" і закликав сторони "знайти рішення".

Позиція Сербії щодо війни України проти РФ

Сербія одна з небагатьох країн ЄС, яка відмовилася вводити санкції проти РФ через вторгнення в Україну. У ЗМІ писали, що Європарламент може просити призупинити переговори щодо входження Сербії до Євросоюзу через таку позицію.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...