Росіяни теж будуть дуже "вдячні": Путін вирішив провчити Токаєва за відмову від вступу Казахстану до БРІКС

Глава кремлівського режиму Володимир Путін знову продемонстрував свою мстивість, вирішивши «покарати» президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва за відмову від вступу його країни до БРІКС. Для цього він укотре використав важелі економічного впливу, що залишилися у його розпорядженні, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє The Moscow Times, Россільгоспнагляд запровадив обмеження на ввезення з Казахстану томатів, перців, свіжих динь, пшениці, насіння льону та сочевиці.

Своє рішення регулятор обґрунтував тим, що у вказаній сільгосппродукції нібито було виявлено «зараження карантинними об'єктами». «Заборона була введена на тлі інформації про відмову президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва приєднатися до БРІКС. Глава держави отримав таку пропозицію і розглядав її з погляду „національних інтересів“, але все ж вирішив утриматися від подання заявки на вступ», — зазначають журналісти.

Британія випробувала новітню ракету, яка вражає катери та дрони на відстані 6 км (відео)

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:18

Військово-морські сили Великої Британії 5 жовтня провели на морському полігоні у західному Уельсі випробування нової протикорабельної ракети Sea Venom («Морська отрута»). Наголошується, що реактивний боєприпас уже поставили на озброєння королівського ф...

"Вони будуть готові 1 листопада": Буданов розповів, скільки солдат із КНДР навчають для війни в Україні

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 14:03

На сході Росії перебуває близько 11 тисяч північнокорейських піхотинців, які проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю виданню The War Zone, передають Па...