"Росіяни тоді були впевнені, що виграють матч": Ребров розповів, як вчинив з подарунком від Путіна

Український наставник еміратскьго Аль-Айна Сергій Ребров розповів про долю годинника, який йому подарував російськи диктатор Володимир Путін. Ребров розповів, що Путін подарував годинники українським футболістам у 1999 році після матчу у відборі на чемпіонат Європи-2000 між збірними України та Росії, який завершився внічию 1:1 та залишив росіян за бортом Євро, повідомляють Патріоти України із посиланням на YouTube-канал Пряма червона.

«Я подарував його своєму батькові. Не знаю зараз історію цього годинника, де він знаходиться. Там була викарбована дата матчу. Вони думали, що виграють. Коли нам дарували годинники, вони були всі дуже засмучені. Давав годинник особисто Путін.

Я їх не бачив після того року. Мені вони не дуже були цікаві. Звичайно, ніхто тоді не замислювався, наскільки зараз цей годинник буде… Треба його розбити", — розповів Ребров.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...