"Росіяни, украінці розплатились з Росгвардією, яка вас б'є та розганяє ваші мітинги і намагалась захопити Україну, щоб так само бити укранців", - Бутусов (відео)

"Росіяни, украінці розплатились з вашою Росгвардією, яка вас б'є та розганяє ваші мітинги, і намагалась захопити Україну, щоб так само бити укранців. На відео - колона російських військ з 17 одиниць техніки, знищена українськими Збройними силами під Харковом", - написав український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився відео.

"На відео російські військові машини, добре видні бронеавтомобілі Тигр. Пара українців без страху іде біля знищеної колони та трупів, та дотепно коментує побачене. Майже всі машини добре спалені та відновленню не підлягають, як і їх екіпажі. Але за заявами Міноборони РФ у росіян "втрат нема", - додав Бутусов.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...