Росіяни в паніці: Біля кордонів РФ пролетів ядерний бомбардувальник США

У суботу, 11 березня, ядерний американський бомбардувальник B-52 Stratofortress у супроводі винищувачів НАТО пролетів біля кордону із Росією. Про це повідомляє віцепрем'єр Польщі Маріуш Блащак у Twitter, передають Патріоти України.

"Польські винищувачі знову супроводжували американський бомбардувальник B-52. Це важлива частина вправ щодо взаємодії. Разом ми дбаємо про безпеку східного флангу НАТО", - йдеться у дописі.

Його курс маршруту відстежував портал Flightradar, який дозволяє в режимі реального часу спостерігати на мапі за літаками в усьому світі. Він пролетів через країни Балтії, що межують із кордоном РФ.

Тим час у російських пабліках ця новина навела хаосу. Громадяни країни-агресорки в паніці. Так, російські тг-канали заявляють, що американський бомбардувальник B-52 Stratofortress нібито відпрацьовував тренувальні польоти із пуску ракет по Санкт-Петербургу.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...