Росіяни вдались до чергової провокації: В Анкарі прокоментували повідомлення про відновлення Туреччиною поромного сполучення з підсанкційним Кримом

Туреччина не збирається запроваджувати поромне сполучення з окупованим Кримом. Про це у Twitter повідомив посол України в Анкарі Андрій Сибіга, зазначають Патріоти України.

МЗС Туреччини на звернення посольства спростувало черговий фейк російської пропаганди про нібито відновлення морського сполучення Керч-Зонгулдак", - повідомив посол.

Нагадаємо, у середу, 20 листопада російські ЗМІ розповсюдили інформацію, що поромне сполучення між Туреччиною і Кримом, перерване в 2017 році, відновлено.

Зазначимо, що після відкриття вантажного руху по Кримському мосту, який з'єднує окупований Крим з територією Росії, робота Керченської поромної переправи зупинена через відсутність завантаження.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...