Росіяни вдарили по дитячому кафе на Запоріжжі, є поранені та загиблий (фото, відео)

Російська армія вдарила по Малокатеринівці Запорізької області. На жаль, є поранені та жертва. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України.

У поліції деталізували, що внаслідок влучання поранення отримали четверо дітей: 11, 14, 15 та 17 років, та дівчина 18 років. Допомогу постраждалим на місці події надавали парамедики поліції. "Ворог влучив прямо у дитяче кафе. Терорист калічить цивільних людей і не зупиниться навіть перед дітьми. Маємо зупинити", - зазначили у прес-службі поліції.

Згодом стало відомо, що 15-річний хлопець, який дістав поранення, помер у реанімації. Про це повідомила староста селища Малокатеринівка.

Невже видохлися? РФ припинила штурми на Запорізькому напрямку

вівторок, 20 серпень 2024, 23:00

У ЗСУ розповіли про "нетипову поведінку" росіян на Запорізькому напрямку . Речник Оперативного угруповання військ Таврія Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону повідомив, що на Запорізькому напрямку за останні три доби не зафіксовано жодних штурмових дій...

П'яні російські військові розстріляли цивільне авто: Жителька "БНР" поскаржилась, що їй "страшно виходити на вулицю" (аудіо)

вівторок, 20 серпень 2024, 22:30

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови цивільних росіян з Бєлгородської області. Цього разу жителька так званої "БНР" розповіла, як в сусідній Курщині п'яні російські військові розстріляли цивільне авто, передають Патріот...