Росіяни вгатили по Кременчуку ракетами Х-22 - пуски здійснювали з Курської області

Російські військові завдали удару по ТРЦ у Кременчуку ракетами Х-22. Пуск ракет збройні сили Росії здійснили з Курської області, передають Патріоти України.

Росія вдарила з бомбардувальників Ту-22 М3

Пресслужба Командування Повітряних Сил ЗСУ опублікувала деталі обстрілу ТРЦ "Астор" у Кременчуку. Повідомляється, що армія агресора випустила декілька надзвукових крилатих ракет Х-22.

Окупанти випустили смертоносні ракети з дальніх бомбардувальників Ту-22 М3. Як йдеться у повідомленні, літаки росіян злетіли з аеродрому Шайковка, а пуски здійснювались з Курської області.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...