Росіяни все ніяк не можуть знайти дно: У РФ провели патріотичний урок, під час якого "повісили" Зою Космодем'янську

Росіяни все ніяк не втомляться доводити свій "патріотизм". Те, що ці спроби давно втратили з поля зору горизонти бодай елементарної адекватності, їх абсолютно не турбує, зазначають Патріоти України.

"Патріотичний" урок з шаленою кінцівкою

Дагестанська школа бойових мистецтв "5 сторін світу" вирішила підкорити інтернет "патріотичним" уроком. Сама назва школи і її мета вже плавно наштовхують на думку про результат цієї витівки. Але в Дагестані вміють дивувати навіть найлютіших скептиків.

У школі бойових мистецтв вирішили, що підіймати патріотичний дух учнів потрібно сценою повішання сталінської диверсантки Зої Космодем'янської. "Мені за щастя померти за країну. Я не одна, нас 200 мільйонів. Перемога буде за нами", – пафосно проголошує дівчина з мотузкою на шиї.

Відео абсурдного уроку швидко розлетілося мережею та вразило навіть самих недалеких росіян, які навіть подекуди наважилися на скептичні коментарі. Ще кілька таких уроків – і Кремлю доведеться запускати спецоперацію з придушення такого сміливого волевиявлення у коментарях.

Втім, росіяни дуже сподіваються на те, що комусь таки забракне інстинкту самозбереження і він поїде помирати за хворі плани свого диктатора в Україні. Як відомо, з "гарматним м'ясом" в окупантів почалися проблеми – солдатам брешуть про ротацію, змушують воювати у зимовій формі літом та навіть не забезпечують водою.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...