Росіяни втрачають динаміку біля Бахмута, але загроза оточення міста залишається, - британська розвідка

Збройні сили України проводять успішні контратаки біля Бахмута Донецької області. Втім, загроза оточення міста із півночі та півдня все ще залишається. Про це повідомили У Міністерстві оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України.

У зведенні наголошують, що днями українські сили провели локальну контратаку на захід від Бахмута. Це, ймовірно, послабить тиск на маршрут постачання по трасі H32, що перебуває під загрозою.

За даними британської розвідки, бої навколо центру міста продовжуються. "Проте існує реальна ймовірність того, що наступ російських військ на місто втрачає колишню обмежену динаміку, частково через те, що деякі підрозділи міноборони Росії були перекинуті в інші сектори", - йдеться в повідомленні британського Міноборони.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...