Росіяни ввечері вдарили по Одещині "Іскандерами": Є загиблі, в тому числі 10-річна дівчинка

У вівторок російська армія завдала по Одещині ракетного удару, вже відомо про загиблих, серед яких 10-річна дитина. Ввечері 10 квітня російська армія знов атакувала Одещину. Зокрема, в обласному центрі жителі чули два потужних вибухи, інформують Патріоти України.

Як повідомили у Силах оборони півдня України, ворог завдав подвійний удар балістикою по Одеському району. "Атаковано транспортну інфраструктуру. Є влучання в АЗС, що підсилює вибухову небезпеку", - розповіли військові.

За даними Сил оборони, загинуло четверо людей, в тому числі одна дитина - 10-річна дівчинка. Ще семеро людей зазнали поранень, один чоловік у важкому стані, йому ампутовано нижні кінцівки. Лікарі наразі роблять все можливе, щоб врятувати поранених.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер додав, що удар був завданий у період з 18:00 до 18:30. "Одещина вчергове була під ударами балістичних ракет, попередньо - Іскандер-М", - сказав він.

"На Калінінград уже попрямували перші пакети з окупантами":: Експерт розповів про ситуацію на Харківщині

четвер, 16 травень 2024, 15:44

ійськовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан оцінив дії окупантів на Харківщині як "тактичне просочування", тобто коли малим групам вдається проходити між укріпленими районами противника. Про це він розповів "24 каналу"....

Росія може розпочати новий наступ на Сумщині? Жданов оцінив небезпеку для регіону

четвер, 16 травень 2024, 14:50

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю The New York Times повідомив, що Росія може розпочати новий наступ у Сумській області. Скільки військ накопичила російська армія біля кордону, коли ворог може піти у на...