Росіяни виють від люті: Дрони знову уразили російський спиртзавод. Вибухало так, наче склад бомб (відео 16+)

У Воронезькій області ввечері 27 жовтня пролунали вибухи

Воронезька область ввечері 27 жовтня пережила чергову атаку безпілотників. Пошкоджень зазнали два промислових підприємства. Про це заявив губернатор регіону Олександр Гусев, передають Патріоти України.

Намісник путіна заявив про роботу протиповітряної оборони та засобів радіоелектронної боротьби. В області, за його словами, вдалося збити 10 БпЛА.

"Внаслідок падіння одного дрона пошкоджена прибудова господарського приміщення на промисловому підприємстві", - додав губернатор

Пошкодження зафіксовано на ще одному промисловому підприємстві. Там також впав БпЛА, що спричинило пожежу на одному з об'єктів.

Пізніше губернатор повідомив, що одна людина постраждала "під час падіння БпЛА та подальшого займання на промисловому підприємстві".

"За попередніми даними, пожежа торкнулася будівлі та однієї ємності. Також на даний момент попередньо відомо про пошкодження двох житлових будинків та однієї господарської споруди", - йдеться в заяві Гусева у Telegram.

Тим часом, у мережі пишуть, що дрони атакували спиртзавод "Етанол спирт" у Новохоперську, що розташований на відстані з 200 кілометрів від кордону з Україною. Там спалахнула сильна пожежа. Крім того, в мережі з'явилися численні кадри палаючого підприємства.

Обережно! Ненормативна лексика!

Минулого разу "Етанол спирт" зазнав удару у селі Красне. Його атакували вночі на 22 жовтня разом із ще 3 спиртзаводами у Тульській та Тамбовській областях.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...