Росіяни вирішили не втручатися: Азербайджан розпочав військову операцію в Нагірному Карабаху (відео)

Азербайджан оголосив про початок "спеціальної військової операції" в Карабахському регіоні з метою роззброєння "Нагірно-Карабахської Республіки". Про початок операції повідомило міноборони Азербайджану, передають Патріоти України.

"З метою забезпечення положень Тристоронньої заяви, припинення широкомасштабних провокацій у Карабахському економічному районі, роззброєння та виведення формувань збройних сил Вірменії з наших територій ... а також відновлення конституційного ладу Азербайджанської Республіки, в регіоні розпочато антитерористичні заходи локального характеру", - зазначено в заяві міноборони.

Війська Азербайджану зараз обстрілюють вірменське місто Степанакерт. Азербайджан заявляє, що ВС Вірменії обстрілюють азербайджанські позиції з артилерійських установок на Агдамському напрямку.

В той же час, Росія заявила, що їх бойовики "порушуючи всі домовленості, не заважатимуть проведенню СВО Азербайджану". Оборонне відомство Вірменії обстріли поки заперечує та каже про дезінформацію. Тим часом, азербайджанські ЗМІ публікують кадри знищення зенітно-ракетного комплексу ЗС Вірменії.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...