Росіяни вже деморалізовані. У війні починається перелом, - Подоляк

У війні з Росією вже почався певний переломний момент - тільки за останній тиждень ЗСУ знищили 16 ворожих позицій з російськими казармами та складами з боєприпасами. Про це сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

Оперативну паузу, яку вирішив взяти ворог, Подоляк пов'язує зі значними втратами в його живій силі, техніці та боєкомплектах. Логістика у росіян налагоджена погано, додає він, тому вони намагаються провести передислокацію і поповнити силу і техніку.

"Тому, неодмінно, певний перелом війни вже починається. Все тому, що ми доводимо, що будемо атакувати саме складські місця і центри оперативного управління армійськими структурами", - запевнив представник ОП.

За словами Подоляка, для перелому важлива кількість зброї на лінії фронту. Воно здатне змінювати стан справ там. "Все це потрібно для того, щоб правильно будувати війну", - пояснив він.

Радник глави ОП також розповів про панічні настрої у ворога - росіяни деморалізовані через їх "масову утилізацію". Та й наші партнери розуміють, що паритет далекобійної зброї і артилерії дозволить нам ефективно деблокувати українські території, додав Подоляк.

Джерело: 24 канал

Мобілізація на окупованій частині Запорізької області: Розвідка Британії оцінила, наскільки успішним для ворога стане цей захід

неділя, 5 травень 2024, 14:30

Російські загарбники готуються до проведення військового призову на окупованій території Запорізької області. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Британські розвідники нагадали, що ставленик ...

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...