Росіяни вже щось підозрюють: За березень у Західному військовому окрузі РФ контракт підписали лише 11 військових

Управління стратегічних комунікацій повідомило, що росіяни масово бояться йти на військову службу за контрактом. Про це свідчать дані Західного військового округу, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, громадяни РФ не бажають йти на військову службу за контрактом, оскільки розуміють, що незабаром будуть відправлені до зони бойових дій в Україну.

Скільки людей за березень 2022 року було прийнято на військову службу у Західному військовому окрузі:

  • в 1 танковій армії – 8;
  • у 6 загальновійськової армії – 2;
  • у 20 загальновійськовій армії – жодного;
  • у Балтійському флоті – 1.

Загалом 11 людей, коли мав бути близько 3 тисяч осіб. Через невиконання плану набору командувач Західного військового округу генерал-полковник Журавльов А. А. планує зняти з посади начальник управління кадрів Західного військового округу генерал-майора Бєлявського І.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...