"Росіяни взялися за зброю": Повстанці звернулися до Путіна та його "шайки" (відео)


"Росіяни взялися за зброю": повстанці звернулися до Путіна та його "шайки"м

"Російський добровольчий корпус" (РДК) записав відео, в якому попередив диктатора РФ Володимира Путіна, що війна за вільну країну "продовжуватиметься доти, доки його повішене тіло не прикрасить стіни Кремля". Відео опублікували на своїй сторінці у телеграм-каналі.

"Іздерта м'ясними штурмами путінська армія затихла. Корупціонери та олігархи, які гризуть один одному горлянки. Зеки і мо(г)ілізовані не розуміють, за що вони борються і за що вмирають. Етнічні банди взяли під контроль південні регіони, насаджуючи норми шаріату. Країна загрузла в безодні згарищ, вибухів і загадкових смертей. У Кремлі сидить корупційна кліка, яка вважає будинки та палаци мірилом людини. Центральна влада тріщить по швах і в паніці закручує гайки, а зміїний вузол міжкланової боротьби затягується все тугіше", - заявили вони.

Бійці РДК вважають, що Росія "дозріла для змін". А найбільше чекають "на звільнення території, прикордонні до зони військових дій". Це - Курськ, Брянськ, Бєлгород. Вони беруть відповідальність за події у РФ на себе.

"Мирне населення може не турбуватися: РДК не воює із цивільними. Будь-яка допомога своїм співгромадянам, які були досить сміливими, щоб боротися проти путінської диктатури, наближає кінець війни, кінець смертей та кінець ганьби. Лінії фронту пройдуть районами сонних міст у глибокому тилу...Росіяни взялися за зброю. Росіяни сказали своє слово. І ніхто не наважиться сказати, що ми тут чужі. Ми нарешті повернулися додому!", - підсумували РДК.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...