Росіяни заявили про атаку безпілотників на Севастополь, Брянську та Липецьку області

Російська влада повідомила про падіння безпілотника на території електропідстанції у Липецькій області. А також про те, що російська ППО відбиває атаку БпЛА на території тимчасово окупованого Криму,передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ

"БПЛА впав на територію електропідстанції у Становлянському МО. На місці падіння працюють правоохоронці. Жертв немає. Роботу електропідстанції не порушено", - заявив губернатор Липецької області Ігор Артамонов.

Та додав, що для Становлянського муніципального округу зберігається червоний рівень загрози. Системи виявлення та придушення перебувають у стані готовності.

А представник окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що "у районі мису Фіолент військові збили вже один безпілотник".

Развожаєв додав, що, за інформацією рятувальної служби, "наразі зафіксовано інформацію про падіння осколків у районі Фіоленту на території одного приватного будинку".

Кримські моніторингові канали пишуть про кілька безпілотників у районі Севастополя, є також дані про вибухи.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що в ніч на понеділок над регіоном було збито три українські безпілотники.

Він пише, що вони "знищені над Злинківським районом" і "постраждалих і руйнувань немає".

Знову йдуть проти позиції ЄС: Сійярто став на захист рішення Угорщини спростити в'їзд для росіян та білорусів

понеділок, 19 серпень 2024, 18:44

Видача Угорщиною «національних карт» громадянам Росії та Білорусі не становить жодного ризику для безпеки Шенгенської зони. Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто після того, як його країна спростила в’їзд для жителів цих країн,...

"Перевернули війну з ніг на голову": У CNN проаналізували блискавичну операцію ЗСУ на Курщині

понеділок, 19 серпень 2024, 18:22

Сили оборони України перевернули російське повномасштабне вторгнення з ніг на голову, коли розпочали операцію у Курській області країни-агресора. Армія РФ змушена перекидати на Курщину тисячі своїх військових із окупованої території всередині України. ...