Росіяни запустили крилаті та балістичні ракети по Україні. По всіх областях оголошена повітряна тривога. Є жерви та руйнування

Російські загарбники вночі 22 березня Ту-95МС запустили крилаті ракети в сторону України з району Каспійського моря, також зафіксований зліт кількох МІГ-31 та пуски "Кинджалів". У Києві та в усіх областях оголошена повітряна тривога, повідомляють Повітряні сили.

Перші прильоти по Україні фіксуються близько з 05.00". Особливо важких ударів на 6.30 зазнав Харків (15) та Запоріжжя (8). Зафіксовано вибухи на Хмельниччині, Вінниччині, в Дніпрі, Кривому Розі, Кременчуці.

Близько 7.00 по областях пішли відбої тривоги

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що сім будинків зруйновано, 35 - пошкоджено.
Під час масованої ракетної атаки по Запоріжжю росіяни завдали 12 ракетних ударів. Про це вранці в п'ятницю, 22 березня, повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.
"Є поранені, кількість постраждалих уточнюємо", - зазначив Федоров.

Радник мера Маріуполя Андрющенко опублікував фото тролейбуса на дамбі ДніпроГЕС, в який влучила російська ракета.

«Російска ракета влучила в тролейбус, що рухався через дамбу. В тролейбусі були люди. Звичайні цивільні люди, що їхали на/з роботи», - прокоментував чиновник.

Мер Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що в місті є пошкодження обʼєктів інфраструктури та житлових будинків. Є жертви і постраждалі серед цивільних. Місцеві Telegram-канали повідомляють, що у Хмельницькому, Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах зникло світло. Окупанти атакують об′єкти енергетичної інфраструктури.


Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...