Росіяни завдали варварського удару по центру Харкова: Частково зруйнована житлова багатоповерхівка. Наразі відомо про 28 поранених, серед загиблих принаймні одна дитина

За словами міського голови Ігоря Терехова, один з ударів противника припав на 12-поверховий житловий будинок. Загалом загинуло четверо людей. Очільник ОВА Олег Синєгубов також повідомив про влучання в освітній заклад.

О 15:18 мер Харкова Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі написав, що місто опинилося під ударом ворожих авіабомб, тому місцевим жителям необхідно бути обережними.

Один із ударів, продовжив міський голова, припав на центральну частину Харкова, на цивільну інфраструктуру. Інформацію стосовно постраждалих і руйнувань продовжують уточнювати.

"За попередньою інформацією в Індустріальному районі маємо влучання по 12-ти поверховому житловому будинку. Там пожежа і часткове руйнування. Інформація про постраждалих там уточнюється", — написав Ігор Терехов.

Ще через кілька хвилин з'явилася інформація про трьох загиблих в Індустріальному районі.

Також є дані про удар по Немишлянському районі. Там, продовжив мер, росіяни вбили дитину просто на дитячому майданчику. Ще троє людей у цьому районі поранені.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов писав, що один з ударів пошкодив освітній заклад у Харкові. Загальна кількість поранених на момент публікації матеріалу становить 28 осіб. Загинули 4 людини.

Обіймала діджея та весело танцювала: Віцепрем'єрку Британії помітили на Ібіці після заяв прем’єра про "важкі часи" (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:51

Віцепрем’єр-міністерку Великої Британії Анджелу Рейнер зняли на відео на популярному курорті Ібіца після того, як голова британського уряду Кір Стармер попередив про "погіршення справ" у країні черези проблеми з фінансами. Про це повідомляє The Telegra...

Зеленський пояснив своє рішення звільнити Олещука з посади командувача Повітряних сил

п’ятниця, 30 серпень 2024, 21:00

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна берегти людей і особовий склад, коментуючи своє рішення замінити командувача Повітряних сил ЗСУ, передають Патріоти України. «Я вирішив замінити командувача Повітряних сил Збройних Сил України»,...