Росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути: Федоренко назвав найгарячіший напрямок на Харківщині

Командир Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Противник за минулу добу не досяг успіху - це надзвичайно великий позитив. Тому що один з відтинків на Харківщині є дуже складним - це Куп'янщина, де противник застосовує неспівмірну кількість сил та засобів. У ворога шалені втрати, але водночас він продовжує тиснути", - зауважив Федоренко.

За словами командира Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС", на Харківщині Силам оборони вдалося ефективно відстояти ніч. Усі позиції залишаються за нами, попри дії противника. Ведеться системна робота щодо зупинення можливості противника просуватися далі.

"Безмежно дякую своїм колегам за той оптимізм, який у них є, та за ту роботу, яку вони впроваджують. Нічні зміни бувають дуже цікавими як з точки зору виконання бойових завдань, так і комунікації між собою. Коли ви чуєте привітання одне одного в ефірі, зокрема в радіоефірі, з успішним виконанням завдання, це дуже мотивує", - наголосив Федоренко.

Росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути: Федоренко назвав найгарячіший напрямок на Харківщині

середа, 9 жовтень 2024, 23:40

Командир Батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни зазнають шалених втрат, але продовжують тиснути. Про це він сказав в етері телекан...

У Путіна буде істерика? В Ердогана зробили заяву про повернення окупованих територій України і згадали Крим

середа, 9 жовтень 2024, 22:55

Туреччина підтримує територіальну цілісність та суверенітет України, а також - повернення окупованих територій та анексований Крим. Про це заявив головний радник президента Туреччини Ялчин Топчу під час зустрічі з заступником голови Меджлісу кримськота...