Росіяни змінюють тактику на одному з напрямків, військовий експерт назвав мету

Російські війська вирішили змінити тактику на Авдіївському напрямку. Вони збираються йти в лобову атаку, щоб виявити вогневі позиції Збройних сил України. Таку думку висловив військовий аналітик Ігаль Левін в ефірі "24 каналу", передають Патріоти України.

За його словами, коли окупанти виступають в лобову атаку – наші захисники повинні відкрити вогонь у відповідь, щоб не дати їм закріпитися на нових позиціях.

"Коли ворог закріпився – його складно вибити, тому наші відповідають. Звичайно, відразу починають стріляти з кулеметів, гранатометів, мінометів і т.д. і це виявляє наші позиції", – пояснив Левін.

Він додав, що на війні досить складно визначити вогневі точки, адже всі бійці замасковані, і подібна тактика застосовується, щоб викликати вогонь у відповідь.

Як тільки ворог виявляє вогневі позиції, бійцям потрібно відразу їх міняти, заявив Левін: "Треба рухатися. Рух – це життя на війні, статика – смерть. Просто аксіома".

Експерт зазначив, що на лобові атаки окупанти кидають тих, кого їм не шкода, в тому числі насильно мобілізованих жителів ОРДЛО, а також батальйони нацменшин.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...