Російська армія обкрадає не лише українців: Окупант поскаржився дружині, що "товариш" залишив його без одягу (аудіо)

Виявляється, російська армія мародерствує не лише в Україні. Солдати РФ обкрадають і своїх у Білорусі. Про це свідчить чергове аудіоперехоплення розмови окупанта з дружиною, передають Патріоти України.

Так, загарбник скаржиться дружині, що всі його речі, залишені у таборі в Білорусі, розікрали свої ж. Забрали навіть його військовий квиток і паспорт. Він називає своїх товаришів зі служби мародерами.

Наголошує, що в них був боєць, якого залишили охороняти речі, але він "про*бався десь в Пітері", тобто втік. Дружина обіцяє "кинути" йому грошей на карту, щоб купив собі речі.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...